Met liefde en respect voor monumentale gebouwen.

Highland Group (voorheen Centre Hotels) is een familiebedrijf dat hotels en onroerendgoed in het centrum van Amsterdam exploiteert. De familie heeft een uitgebreid portfolio aan hotels, woningen en bedrijfsonroerendgoed. Deze worden met veel passie en respect voor de monumentale waarde van de panden ontwikkeld en verhuurd.

Hotels & Vastgoed

Hotels in hartje Amsterdam

Highland Group bezit zes succesvolle hotels in het centrum van Amsterdam. Elke hotel heeft z'n eigen identiteit en doelgroep.

Image
Image

Woningen & Bedrijfsonroerendgoed

Highland Group ontwikkelt en exploiteert commercieel onroerend goed, bedrijfs onroerend goed, woningen en kantoren. Tijdens de ontwikkeling en exploitatie stellen we ons open voor het uitwisselen van kennis. We gaan in gesprek met bewoners, werknemers, ondernemers, banken en gemeenten. Op deze manier leggen we ons toe op het verduurzamen, kwalitatief verbeteren en uitbreiden van ons vastgoedportfolio. 

Highland Group is een familiebedrijf dat in de jaren ’70 ontstond. Inmiddels beheert de tweede generatie het portfolio. Als familiebedrijf geloven we in een langetermijnvisie op hotels en vastgoed. Duurzaamheid vinden we heel normaal en kwaliteit staat voorop.

Een familiebedrijf met een visie voor de lange termijn.

Duurzaam ondernemen op vele vlakken.

Duurzaamheid

We zijn trots dat we voor al onze hotels het Green Key Gold-keurmerk hebben behaald. Maar ook op andere vlakken ondernemen we duurzaam. Zo hechten we veel waarde aan de monumentale waarde van de panden, zodat onze stad ook in de toekomst mooi blijft.